Érd,Kis-Duna utca 7-9.

MINŐSÉGI HASZNÁLT AUTÓK

Hír megjelenése: 2010.09.25
Ha ön nem új autó vásárlását tervezi, hanem használt autót szeretne, mi segítünk Önnek! Használt autóink között megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő modellt! Nálunk garanciával vásárolhatja meg a kiválasztott modellt, hiszem minden 3 évnél fiatalabb autóhoz +1 év AC Szabó garanciát biztosítunk, hogy minimálisra csökkentsük a használtautó vásárlás kockázatát.!
Használt autóinkra is létezik kedvező hitelkonstrukció, amely vonzóvá teheti a vásárlásukat.
Mivel a gépjármű vásárlás különösen bizalmi kérdés, ezért a legfőbb célkitűzések között szerepelt, hogy Ügyfeleink részére kiváló minőségű gépjárműveket biztosítsunk.

Használtautónk megvásárlásával Ön nem csak egy autóhoz, hanem a mögötte álló szolgáltatáshoz is hozzájut, hiszen minden használt autó ügyfelünk VIP kártya klubtagságra jogosult, mely az Autócentrum Szabó csoport márkaszervizeiben használható.
Egyedi akciókkal kínáljuk széles körű használt autó választékunkat! Szűrőnk segítségével könnyedén kiválaszthatja az Ön által keresett modellt, vagy válogathat üzemanyag, ajtók száma vagy hengerűrtartalom alapján az akciós listából!

Lista megtekintése...

Munkatársaink


Lancia Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérekOldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk