Érd,Kis-Duna utca 7-9.

A Lancia a 2010-es Párizsi Autószalonon

Hír megjelenése: 2010.10.01
A Lancia a legjobb európai stílust képviselő Deltával, Ypsilonnal és Musával tért vissza a Párizsi Nemzetközi Autószalonra: a francia kiállításon felállított standon a Lancia modellek mellett látható Chryslerek (Grand Voyager Limited Black és 300C Walter P. Chrysler) jelezték a két márka nemrégiben létrejött kooperációját.
A Genfi Autószalonon történt bemutatkozást követően a két márka Párizsban is egyesítette erőit egy a hagyományokkal szakító, számos szimbolikus utalást tartalmazó standon. A Lancia-Chrysler szövetség rendkívül erős szimbolikával bír: mindkét cég fontos szerepet játszott az autógyártás történetében az Atlanti-óceán két oldalán, most pedig egymás részévé váltak, akár egy kirakós játék két összefüggő darabja most és a jövőben.
A végeredmény egy olyan egyedi stand, ahol a puzzle-t idéző grafikus utalások a legújabb divattal és színekkel keverednek. A hátteret a két márka képeit tartalmazó, a cégek egyesülését szimbolizáló hatalmas kirakós elemek határozták meg a két cég közös értékei mentén: elegancia, technológiai újítás, dicső történelem és a jövő alakítására tett törekvések.

Munkatársaink


Lancia Szabó - Autócentrum Szabó
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérekOldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk